Friday, October 7, 2011

Program Pelancongan Koperasi di Smk Dato Onn Batu Pahat Johor

Assalamualaikum

hey teman cantik dan hensem! seriously miss sangat geng sana, terutama yang aku ingat abg haikal, iz, uda/fatah, hisham, kak azura, kak daya  kak lina n beberapa lagi, kawan2 aku hakim. rozaimy, ezzah, syamim, fazira, adah n lain2..
sayang giler kat korang semua, miss sangat2 forever i will remember uols.. ini adalah kenangan yang terindah bagiku, dan juga mek klate(cikgu asmaq) n cikgu azila, cikgu majid,cikgu duan dan lain2 di sini juga aku kembali bermain teng-teng atau dikenali dek choks setelah beberapa tahun tidak bermain, penginpan kat smkdo memang terbaek, bilik aku ber acon, hahahahahahahaha.. kat cini jugak aku dapat belajar bermain tarian kuda kepang, hahahahaha.. di sini jugak tak lupa yang aku sesat di bp mall sampai kat tingkat 5 law tak silap.hehehhe.. pendek kata pengalaman disini amat seronok lah...dapat abang n kakak yang comey2.. sayang semuanya,, (blok tak berapa comel, sorry)










semasa ketibaan di smkdo, kami di sambut meriah dengan acara persembahan silat
















then, kami dihidangkan dengan makanan klasik, iaitu makanan pemes johor gitu, makanan yang di makan oleh tokoh johor "ibu zain " it was very owsem, sebab make me cry! haaaaaa




persembahan anak-anak pelajar sekolah rendah by ( pibg smkdo)

sesi perkenalan!





PREPARATION FOR PERFORM DIKIR BARAT








ISMAHONEY


ABANG TERSAYANG- ABANG EZREEN HAIKAL































FIRST TIME PEGANG SAMPAI TIME BALIK BILIK AKU DEMAM






















MARHABAN








CIKGU OMER N AZMIRUDDIN




























































FAZIRA TERCOMEL















thats all tq!