Sunday, October 23, 2011

Lastday with Guru Praktikal Gempak (before raya)baru update

2 orang cikgu ni perasaan sedih nak tinggal saya
dapat kad raya, yeayea
aqu bersama penjaga gol sepanyol adnin gutieres
lelong2? lelong2? 2 singgit 2 singgit.. mari2, hehehehehehe... the best of my teacher
my sweet heart in my class spend time to snap picture together with sis aimi nazihah, as u known my sivik teacher, hheeheehe
sweet gurlz
icikgu aimi dan cikgu yatiey
geng2 sekelas aku yang sumax2 n happy2

mesranya dia,jeles aku!
citer ni memang dah lama tapi aku sebagia tuan punya blog nak terbitkan kembali harap terhibur..

Memang lawak2 ah semua cikgu praktikal aku, kenangan bersamanya amat best,, cg aimi, adnin, cikgu sue, cg yatiey, cg faizan, n ustazah izah.. memang best ar bersama dorang..
cg aimi:belajar rajin2 ek mizi..
cg adnin: ekonomi bia buleh A..
HEHEHEHEEHEHHEHHEHEHEHE
aku selama bersama dorang memang best, pertama kali acikgu denin masuk kelas aku, dia jaga exam aku, time tuh exam sains, mukanya merah padam gara-gara kelaparan tidak makan lagi, aku 1st tengok dia, meme think dia bekeng ar, tapi langsung tak, si cg aimi plak aku balik umah, adik aku duk kalut gege kat umah kata dia terjumpa nora elena klon, adoi. hahahahahahaha.. lucu2.. best dorang ajar aku.. si cikgu yati kacip ngan aku time gi bp bersama2, best ar baik ngan cikgu yati, masa balik dia blanja aku MEE basah kat kedai makan kat kemaman.. gempak ar.. si cikgu suraya plak, hobi yer sama ngan aku, minat berposing,kkakakakakaka, hehehehehehehe,, yer seorang happy girls, pahtu si cg CCCCCCCCCCCCCttttttttttt FAizan plop, memang best ar, yer spoting beb, walaupun dia slalu relif kelas aku, yer memang terbaik ah.. ustazah izah always nasihat aku.. best sangat2...sorry gambar tak upload banyak, malas menunggu