Tuesday, October 25, 2011

SWEET MEMORY AT JAMUAN KO DAY ('',)




cikgo rosnawati bersama puan najibah





p


ratu senyum tak perlu kata apa-apa

jejaka macho menyiapkan burger








bersama skub aiskrim
Hari ini hari yang paling best buat kawan-kawan dan aku, Terima kasih smkns atas jamuan yang diadakan bagi mengenang jasa kami, sayang smkns..
kisahnya bermula: pagi ni aku gi skola sorang2 bawak moto sendiri, pas assembly masuk kelas, duk tengok citer bini-biniku gangster ngan kawan-kawan aku, pas abes citer tuh online "muka buku" kejap, seterusnya gi lepak kat kelas 4sn.. hehehehe, sronok ar aku n kawan2.. hehehehehehe.. beberapa time selepas tu,pg tadi dalam perjalanan ke dewan terbuka, aku terserempak dengan, ccikgu ruhana, dia mempelawa aku sebagai tukang skop aiskrim kat dewan besar untuk majlis jamuan nanti, tapi aku menolak, kerana maybe aku fikir tak sempat,tibe2 kawan aku nadia n aida sedang lalu aku pun panggil dorang sebagai yukang bubuh aiskrim, hehehehehehe selamat aku ,, heehehehehehehehe, pastu gi kat dewan aku pun meringankan diri untuk membantu apa yang patut,alhamduliilah semuanya ok.. lastly pas ucapan pegawai ppd uh, aku yang ditugaskan sebagai, membubuh aiskrim(ayat kampung), memang best ar, duk ralik2 bubuh, aku tak ingat yang aku ni belum makan, penat taw, aiskrim satu bekas besar, memang penat ah, adoi... time nak gi makan kebanyakan makanan dah habis, sedih lah konon, mujur lah ada bonda tersayang yang masih ingat kat anak didiknya ini, iaitu Puan Najibah, dia yang tolong aku dapatkan makanan, alhamdulillah kenyang jugak aku, hehehehehehehehe, tapi memang best ar aku pun tak sangka yang aku & kawan2 akan dirai sebegini, memang best lah, sweet memory,, ni kira suprised lah kan hehehehehehehehe, tq kepada pihak yang terlibat bagi menjayakan majlis ini..