Sunday, November 27, 2011

PERISTIWA DI AWAL MUHARAM 1433

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU HIJRAH 1433

story about today..
aku merasakan hari ni banyak sangat peristiwa yang berlangsung di dalam hidup aku.. hari ni peristiwa yang akan menjadi ingatan buat aku.. supaya lebih berhati2..
pergi sekolah macam biasa but nak "MARAH" kerana si penyangak 2,3 ekor buat naya kat motosikal aku, alhamdulillah tidak terkena kat aku, malangnya terkena kat kawan aku si A dan si B keluar pergi membeli nasi masa rehat kelas arini, mula2 niat aku nak pergi but Najwa dah belikan nasi untuk aku, so aku pun tak jadi lah keluar beli nasi, but si A dan B pergi keluar, memang malang ah si A dan B yang terkena, dia yang naik moto aku, smpai kat tengah jalan moto aku tak hidup, si A dan B ni panik dah, si penyangak tutup "COK MINYAK" so tak hidup lah moto tu, sampaikan hampir menangis dorang kat tepi jalan, si A berpuasa, tapi tolong Si B pergi membeli, memang langsi lah,lepas calling aku n aku bagitaw maybe si penyangak tutup cok minyakl baru lah menjadi balik moto tu.. and itu menjadi peringatan buat aku bahawasanya allah masih sayangkan aku, alhamdulillah,