Thursday, February 23, 2012

Sunflower

hello

have a long time i'm not updating my official blog
today i'm gonna to share about my life,like sunflower..if you understand maybe you know why my post title this time "sunflower" :)

 my english tov exam i got good result, i'm very happy, and i will work hard to be an excellent student in english subject.. and i'm very happy because now i'm very close with my eta teacher miss nina also her roommate miss rachael, they are like my sister, seriously talk i never shy to speak in english with them, because they very kind to me.. 



 miss nina, miss rachael also suha..




 the closing ceremony of the championship table tennis, i took this picture from smk permaisuri nur zahirah facebook account






 hang out with miss nina in counseling room




Wednesday, February 15, 2012

Handsome boy Birthday party

assalamualaikum

today i'm gonna share a story about fatin's little brother birthday party -faris mohd :) a handsome boy!, this is a special birthday party coz fatin have invite miss nina as christina chavez my eta teacher to go this party,s, haha i'm very happy ..



  su introduced miss nina with a malay traditional food


 me and miss nina, i'm look fat! haha ^^


 ain mahsuri , su and miss nina


 handsome boy^^ faris mohd









Sunday, February 12, 2012

Maulidur rasul celebration

assalamualaikum, 
new blogger post about celebration of maulidur rasul at my school..



have long been not update the blog, today I want to share some stories about the celebration maulidurasul at my school .. for this event, today I have declaim a poem entitled "muhammad pemimpin agung" i'm very excited also nervous when i'm on the stage.. but i'm very happy coz although in the rush I have succeeded helped my friends to using music with a good, haha very panicked! but happy, 

The good news is the scout team has won the drawing of banner..i'm very glad with my friends najwa, fatin, and arifah whose busy drawing the banner.. haha that's all, :) nantikan cerita dari saya lagi pada post yang akan datang, hopefully korang happy yap! :)


(the winner) :) scout team!















 hashimah bersemangat mengecat wow..


 muka nervous masa nak perform poem, but always smile :)


 my little sister, walaupun tak nampak sangat tapi nampak lah jugak hahaha





 cenderahati dari cikgu :)

thank you for spend time baca entry si mizi berceloteh ^^

Thursday, February 9, 2012

Hari yang akan ku ingat selalu

assalamualaikum

terlebih dahulu gua mahu pohon ampun sebab hapdate velog gua guna bahasa melayu. sedih lak ase, hari ni hari jadi bekas bff gua, ase nak nangis but seperti cerita kat tv3 kabo " RELAX RELAX RELAX " so buat cool jerlah haha.. di sekolah gua dah tak hade masalah sama itu geng langsuir, haha ma cakap tak yah layan hajer, okey! ^^ 

hari ni exam economy gua duk lam dewan lucu giler tengok gelagat sahabat gua yang berpeluh -peluh bukak buku alasan meniru, hokey.. gua tarak tiru taw, haha.. but memang lucu.. sebenarnya hari ni gua rancang mahu bawak itu orang america punya guru jalan-jalan ronda jertih, tapi gua wat lek ajer, hokey tenyum sikit walaupun orang putis punya cikgu tak dapat join.,. hehe

nak taw mende tak? gua rasa terharu giler hari ni bff gua, cik nfm belanja gua secret recipe, first time masok secret recipe yang baru bukak kat jertih rasa tarak mahu pulang, tapi heppy la sangat sebab ini kali pertama sahabat gua belanja, sebab selama ni punya sahabat beribu riban tarak pernah mahu kasi belanja sama gua yang udah lapuk dek zaman, ronda punya ronda balik ruimah pukul henam fetang! hehe six o'clock :)  heppy sesangat sebab cik nfm manyak duit hari ni belanja gua, gua tak harapkan mende yang mahal rasa terharu sebab dia masih hingat sama gua, mood : heppy tahap haper entah? nak tahu cerita seterusnya nanti gua hupdate lagi, tunggu ya..next part :)


 teka siapa gadis misteri dalam velog gua ini?


orang belanja, so kita menerima hajer?

Monday, February 6, 2012

Moment with a miss Nina

hello

today althought for a while we(me and member) have a time to snap picture together with miss nina, so sweet, just it ^^ my pictures are not included because i'm the one whose snap the picture :)