Tuesday, March 20, 2012

Kursus kepimpinan pss.smkns : part 2

Assalamualaikum,

 apa khabar sekalian pembaca budiman, maaf baru punya waktu untuk update blog ini, hehe, kan saya dah janji untuk kongsi program hari ini kan? hari ni saya akan ceritakan serba sedikit tentang kkpss.smkns for part 2, kisah sambungan dari part 1 semalam, alhamdulillah hari ini hari kedua di kem, penat sudah tiada lagi, tidak seperti semalam kepenatan tahap apakah? haha

aturcara program kkpss.smkns pada hari ini adalah :

literasi maklumat
proses penjilidan buku
kerjaya dalam bidang sains keperpustakawan

alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar, di bawah saya akan sertakan sambungan gambar daripada part 1 semalam..saya dapat melihat kegembiraan rakan-rakan di kursus ini..



















































































be continue on tomorrow,  on part3

2 comments:

Lizzie Yasmin said...

Khursus kepimpinan ek. Teringat zaman school dulu, orang skema jer salu kene paksa join. termasuk aku.. Why why why....

Carl Lesmana said...

yap kursus kepimpinan,, haha kamu juga skema HAHA