Saturday, April 28, 2012

First Time

Assalamualaikum

Wet korang? apa kabo angpa semua? rindu weh kat angpa semua.. haha rindu nak terjah-terjah baca korang.. serius ni.. hehehe



yesterday kot, aku duk la posing- posing depan umah aku tut, main-main badminton ngan adik aku tu, sambil minum-minum petang cewah kononnya dapat kamera baru nak posing la kot, hahaha masa ngah main-main tu sepupu ite la kan? baru balek main kat taman, lalu depan umah nek fixi.. ni story sal fixi uh jangan kaget taw, korang suka or tidak , suka hati korang la, sorry to say la! ahahaha kalau tak suka silakan pangkah dari link blog aku ni,hehe ( ayat penegas konon)



aku pun hapa lagi tahan do sepupu aku tu, mintak pimjam fixi dia kejap, haha aku try lah nek fixi, first time doo sebab selama ni memang tak interest langsung nak naik, berposing tu minat kot.. ya allah tinggi nya fixi sampai rasa nak jatuh! swear aku cakap tak beli fixi pun ta rugi, sebab ta suka haha.. aku nek tuh rasa nak tersembam , eeeee tak nak dah nek fixi, muka aku nek fixi? sorry to say la bro! hahaha.. aritu mak aku penah offer nak bagi fixi kat aku, alasan aku : mak, orang tak suka nek fixi, bek nek motor lagi best, tak payah bazir tenaga emas ni, hahaha !



 penat den nek fixi ni, tapi aku puji kau fixi, "kaler kau memang cantik "




 posing timing! macam biasa la, aku tak keruan tak posing hahaha!




 pengkritik dan pengkomen setia aku, ni la adik aku, pic ni aku curi-curi amek, sebab dia memang susah nak berposing ni, haha, by the way aku sayang ko dik! haha
 




sebenarnya both of us pakai kaca mata, tapi masa ni terlupa kat kaca mata haha..
seriusnya ni first time aku naik fixi, hahaha sebab tak berminat ngan fixi, hahaha aku tak pernah nak hamek kesah bila kawan-kawan aku duk jeng-jeng fixi dorang kat aku, hahaha aku lebih rela naik beskal biasa kot.. hahaha



3 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

berapa harga fixi satu

Carl Lesmana said...

tak tahu :) sebab tak pernah ada pun hahaha, tu sepupu punya :)

Carl Lesmana said...
This comment has been removed by the author.