Saturday, April 28, 2012

Saya | Me | i

Assalamualaikum

nih ada orang tanya saya sal peribadi saya? nak jawab ke tak eh? jawab! :) okey saya jawab ekekeke, janagn ketawa!



NAMA:
my full name muhammad tarmiziani mohd nor! ? carl lesmana? nama samaran der!! comel kan? seriously saya bangga sebab dalam malaysia setakat hari ni, tak de lagi saya jumpa orang nama tarmiziani :) HAHA



KESUKAAN SAYA/HOBI MASA LAPANG :
-blogging | facebooking | tweeting


ORANG YANG PALING DEKAT DENGAN CARL?
- mak! and of course la semua HAHA


MAKANAN RINGAN KEGEMARAN?
-sorry! saya tak leh makan makanan ringan! ntah apa kes tatau doktor ta kasi saya makan..


CITA-CITA?
-of course le saya nak jadi orang? first niat saya, being a lawyer, but 2 3 kali fikir, minat ke arah english teaching! sebab saya nak bantu anak melayu fasih berbahasa orang putih!


HARI APA CARL TAK SUKA?
-hari khamis! kenapa? sebab hari tu sekolah balik awal, tapi saya kena stayback di sekolah! oh tak sukanya!


WHAT IS IMPORTANT FOR ME?
-blog kesayangan gua nih! sebab hari-hari saya akan check cool people, hahaha next mesti la handphone, tak kisah mahal o murah janji kredit mesti hader!


 TEMAN SETIA CARL?
-my tafsir al quran & laptop kesayangan gua nih, kaler putih! hehe sebab kalo takder laptop ni, tak terupdate la kot blog..



MY FEBERET SONG??
-adele! set fire to the rain & selena gomez!- love you like a love song!! cewah :)


that all! thank you!


2 comments:

Princess Angel said...

Lat'z pula tak suka hari isnin..hari pertama kerja..O.o

Carl Lesmana said...

hahaha :)