Wednesday, May 30, 2012

Rabu yang Awesome

Assalamualaikum

rabu? apa yang ada pada rabu? for me today is rabu yang sangat awesome!

hari, like usual, pergi sekolah, start kul 11 gitu, pergi and stay kat library, then buat omwerk ekon asas yang cikgu kasi sebelum cuti aritu, oh banyak betul rasa macam oh no! kije banyak but happy , sebab today is rabu yang owsem.. 

selepas 1 jam lebih berlalu, aku pun make decission tolong akak rozini( yang handle library sekolah aku) hias library sikit demi sikit, sebenar hati aku panas hari ni, sebab resah gelisah macam ada orang tu kan macam tak suka jer, okey takpe! lantak hengkau,ko tolong aku ta ikhlas! hehehe.. on waktu lunch gitu, selepas si hashimah datang, sis rozini ajak aku and hashimah keluar pergi bandar gitu, oh pergi makan rupanya! yang paling owsemnye dalam banyak-banyak menu air, pelbagai jus itu dan ini, aku pilih nak minum ABC jer, hahaa.. lega tekak aku, yang dahagakan somethings cool gitu, ececeh inggeris salah, hahaha..and aku pilih makan mee sup jer, tak nak makan berat-berat sebab nanti balik umah, tibai lagi, yerla, mak aku masak, heehehehe.. 

mee sup yang awesome!


 abc best !


nak jadi ker cerita, after kami makan tadi, buat la, decission nak pergi umah teacher norliza samsuddin, kononnya nak hantar bajunya, then lintas traffic bagai, kami sesat jugak sebenarnya, then tiba-tiba?

adalah kereta peronda datang, kami ikut belakang peronda tu la, ya allah apa ke nasib, slow gila dia jalan, and , si abang peronda tu , suh kami potong kereta dorang, sis aku tak potong kot sebab double line.. hape ker senak dia, suh potong kat double line, aku nih yang duk seat belakang , kemas-kemas pakai tali pinggang, cewah kononnya, and bila kereta kami potong kereta peronda tuh, issssssh bengang aku rasa, aku yang duk belakang ni penat-penat pakai tali pinggang, tapi abang polis yang drive tu selamba jer ta pakai tali pinggang, uh frust sekejap! 

then lepas semua tu, bla and bla and bla, kami sampai kat sekolah balik, memang gelak habis when think about today! tibe-tibe terfollow belakang peronda, :) hahaaha

 ilham and fatn : i miss both of you!



that all from me! tq

5 comments:

Cik Amal said...

mak aii !!
ABC dia sedap lah!!
terliur lah pulak malam malam ni

im follow this blog

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

Cik Fie said...

100++ DAH JOIN GA SAYA . KORANG BILA NAK JOIN ? CEPAT JOIN !! :D http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/peserta-random-giveaway-by-cik-fie_26.html

Carl Lesmana said...

@ cik amal : tq 4 the info :) hehe abc? jom datang besut terengganu, :)

Nurrul said...

wahh ! mengamcam tol mee sup , nak sikit ! Lapar niehh ! :) *

Carl Lesmana said...

@nurul haha, jom meh datang besuthehehe