Monday, June 4, 2012

❤ Memberku Hawa ❤

 Assalamualaikum

Ehem-ehem, best giler tonton memberku hawa semalam, i minat giler citer tuh, sebab my fav artis kak faezah elai, berlakon, i tak pernah miss citer yang dia berlakon, minat giler..  dulu citer asmara skang memberku hawa.. omg one more thing, dalam memberku hawa juga, my idola kak hanis zalikha, si blogger pemes yang fasih berbicara omputeh tu melakonkan watak tish .. 

jom baca bawah ni ~

Dulu ada drama Kisah Kaisara yang dibawakan oleh Tv3 dan Kotex, kini ada kisah baru dalam drama bertajuk Memberku Hawa yang dilakonkan oleh Faezah Elai, Sharnaaz Ahmad, Nad Zainal, Lash Mokhtar, Hanis Zalikha, Dazrin Kamarudin dan Christina Suzanne. Faezah Elai sebagai pelakon utama drama bersiri Memberku Hawa ni juga telah dilantik sebagai duta kepada Kotex jenama tuala wanita yang tak asing lagi.

Sinopsis mengisahkan dua sahabat baik Kay(Nad Zainal) dan Hawa (Faezah Elai) yang sedang mencari pekerjaan yang sesuai, salah seorang dari mereka telah mendapat peluang pekerjaan yang baik. Manakala seorang lagi masih berusaha lagi mencari yang terbaik.
Gambar pelakon utama

 

Faezah Elai sebagai Hawa dalam Memberku Hawa
Wallpaper Memberku Hawa – dapatkan di laman web kotex Malaysia




Siapa yang terlepas episod 1 tu boleh tengok online di ohumedia.com  link  :   http://www.ohumedia.com/2012/04/memberku-hawa-drama-tv3.html
Dalam episod ke 2, ada kemunculan Hanis Zalikha blogger terkenal tu berlakon jadi model bernama Tish. Cantik kan dia.
atau

http://www.kotex.com.my/bh/memberku-hawa/vdo/week01.aspx
dan boleh
sertai peraduan di  http://www.kotex.com.my

thats all from me tq !

4 comments:

Adylia Qarissa said...

semalam tengok jugak sambil layan tenet :)

Prince of Noob said...

serius minat gila gua dgn faezah elai lepas dia berlakon nana narita... pelik betul fetish gua... done follow - Noob

Carl Lesmana said...

@Prince of Noob saya pun fanatik gila ngan faezah elai, dah la cantik tak sombong pulak tu..

Carl Lesmana said...

@Adylia Qarissa bestkan citer ni?