Wednesday, June 20, 2012

SAYA? BOLEH KER?

Assalamualaikum

hello my dear readers, how are you all? me? i'm not fine, sedih semuanya hade, serius taip blog ni ntah pape pun, when i duduk, i ingat balik, semua orang dengan penuh harapan kasi semangat untuk saya , especially bonda tercinta saya, kelmaren when dr.fakrul razi hanafiah (motivator) tu datang sekolah, bagi pendedahan kepada pelajar-pelajar yang bakal hadapi exam, saya tersentuh sangat, and dalam fikiran saya, hanya mak saya!! ta sabar na balik peluk mak, dakap mak, cium mak! and i do that dengan penuh emo! :) 

then hari ni pergi sekolah, duduk atas kerusi , tataw nak buat hape, then ustazah pun masuk bagi sepatah dua kata, nasihat untuk saya dan teman-teman, then when i think back, oh ruginya! saya pandai tapi saya malas, so bolehkah saya hadapi spm dengan okay, ? boleh kah saya pegang title pelajar top ten? now saya top twenty nombor duobelas, kalu dop silap! :) dalam keadaan menangis saya kutuk diri saya sendiri " saya bodoh" :( saya tak tahu nak kata apa lagi? hari ni dunia terasa lain jer *

to my dear readers, bolehkan saya menggapai kejayaan itu? apakah nasihat anda semua?

2 comments:

whitecappuccino said...

of course you can...be serious and be serious and start studying, revising...seriously..don't forget to smileeeeeeee!

Carl Lesmana said...

@whitecappuccino tq teacher :)