Saturday, July 14, 2012

KUCING

Assalamualaikum

hye to all my handsome and my cantek readers, haa hari ni carl nak update story tentang ? pandang atas! post title hahaha, "kucing" , hari ni bersamaan 14 julai 2012, sabtu meh, kucing rumah saya atau dikenali "putih" atau nama femes dia "fulgoso" selamat melahirkan 6 ekor anak, ececeh geli wey, saya ta minat kucing, tapi adik saya si wahida minat, putih melahirkan anak yang ke lima belas wey! haha lucu lak, rasa tapi adik saya tuh, since kecik minat gila ngan kucing, leh dikatakan fanatik kucing, tapi tidak saya.. heehee, saya geli ngan kucing, sebab first takot kena gigit, kang naya !tapi kelebihan kucing ini kan, dia mempunyai ekor yang bersimpuh gitu, ramai orang mintak tapi berjuta alasan oleh adik saya.. hahaha okeylah , malas tulis panjang-panjang, jom tengok gambar! :)



wahida and i, love this girl very much!!


betapa peritnya seekor ibu nak melahirkan anak, kan? then lepas tu, kucing jaga anak dia dengan penuh kasih sayang, tapi dunia sekarang sudah berbalik, manusia bukan kemain banyak buang bayi, sedangkan manusia berfikiran waras, lainlah kucing ni, btw i'm really touched!


oh mak oi, sayang bebenor putih ni pada bayi dia hahahaha







tahniah putih hahaha

p/s : anda lihat kan betapa kasih nya seekor ibu pada anaknya, begitulah dengan kita seorang manusia, kita haruslah menyanyangi serta melindungi ibu kita dalam segala hal, kerana untuk melahirkan seseorang anak adalah begitu perit, isnyaallah!

thanks for reading :)

2 comments:

\\ Izzah // said...

C.O.M.E.L !!! Tahniahh , dapat babyy , heeee :) kuceng Izzah tak tau kat mane skrang , dah mati kott , tiga hari dah tak balikk :(

Carl Lesmana said...

@\\ Izzah // hahaha, terkejut jugak si putih ni melahirkan baby arynih, haha, izzah sabar k, nanti baliklah kucing tu.. heee