Tuesday, July 10, 2012

Sehari Bersama Adlyn Asyfa

Assalamualaikum w.b.t

buat apa yek kalian? mesti da cemuh kan, sebab cl dah lama tak update blog ni, hehe, hari ni cl nak update gambar jer, penat sangat sebab hari ni sambutan hari koperasi peringkat sekolah, penat masih jelas terasa, bak kata hafiz af tu "masih jelasssss" haa! 

hari ni sehari suntuk berada di kediaman teacher nik zati, tadi masa sambutan kat sekolah, teacher punya mak datang bawak adlyn, oh ya, rindu sama baby adlyn yang chomeyl, masham2 jerk muka dia, hee,  

serius today i'm very happy , tapi kepala mula pening sebab makan banyak sangat, start pagi mak masak mee goreng ala-ala mee basah feberet saya + mama noormah(mentor) belanja some food gitu + apple split + air milo pak wahab + nuget linda + makan kfc (kenyang giler) + air milo again(pantai timur) + balik rumah makan nasi + balik rumah mak,= tido zzzzzz !

picture sharing ^^

 si shaaban nih sebuk jer, when i think esyad wanna taking my picture with adlyn, sedangkan adlyn buat muka dono jer :)

 apple split team :) this year buat perubahan jual apple split, sebab last year banana split


adlyn punya mak tok and mummy:)


eh ta sangka ada orang nak amek pic saya? peace!!


i think adlyn pandang lain kot, sebab dia buat dono jer, masa snap pic.


 ololo anak buah uncle tenyum2 :)


my friend duk berebutkan adlyn


 adlyn pak cik adlyn demuk la, ^^ heee


masa nih kot ariffah cakap " eh ta sangka aku putih la dalam gambar" HAHA

soon! i will update about " hari koperasi sekolah " okey! thanks for reading!!



2 comments:

Aisar Shazni said...

alololo ! Adlyn tomeynye!!!
Geram nak cubit cubit XD

Nurlyla said...

kiut miut c adlyn ni.. tembam.. wahhhh, tolong cubit pipi dia boleh..?