Sunday, July 29, 2012

We are Model

Assalamualaikum

hye uolls semua, miss giler-giler nak update entry sal family, this time i'll  wrote about the photo shoot time, sibling! cewah, haha , takdelah saja ja, nak buat story sebab picture nih kiut sesangat, sebab adik-adik iolls kelas-kelas artis sudah, especially my adik dina, haha she's looks like a model, seriously said, she's look like the kid on the tv dalam bintang kecil tu, also kakak , looks so beautiful! like her brother? who? of course me lar :)
picture time!

my princesss yang kiut lagi miut!


 wan irdina wadesofea hasanah .. the bintang kecil artist (soon)



wan irtiyah khalisah ( the fanatic of korean model )


the carl lesmana! muhammad tarmiziani
the modelling photographer! :D cewah


us, without put any cake to our face, mean original :), kalau uolls tengok picture ni gelap siket jangan habak apa-apa, sebab orang yang tolong amekkan picture ni, ta reti -peace- anyway this picture is really meaningful about our relationship as brother and sister! :)

my hapek korea? how cun dia, ? kikiki -gelak jahat-

anyway thanks for spending little time reading this -lalola- post, hahaha, seriously menaip dalam keadaan ketawa sensorang, kalau dah baca? silakanlah klik like ya ! :D

2 comments:

CikNana said...

HOW CUN DIA?CUN SGT..SENYUM PUN SWEET..:)

Carl Lesmana said...

@CikNana HAHA thanks cik nana, hehe