Thursday, August 2, 2012

Mood merudum!!

Assalamualaikum

seriously mood 2 3 hari ni tak okey, tambahan pula ada hot story pulak dah tentang aku, sakit aty, but sabar, ramadhan! seumur aku 10 tahun bergelar pelajar sekolah tak pernah pulak isu macam itu timbul(secret), tapi bila dituduh macam tu, sakit pulak rasanya, sebab ustazah pernah kata " orang2 yang berada di sekeliling kita ni manusia " nobody perfect! aku musykil and bantah apa ustazah aku cakap, sebab ? habis aku ni bukan manusia ke? huh!! rileks be cool bebeh

so : dedication to my haters! aku nak cakap ko duri dalam daging and kalo nak buat hal bukan dengan aku ok, cari sasaran yang tepat, so thinking first before you pointing !
 

 
 kalau aku bukan seorang yang sabar dah lama dah,! :)


2 comments:

H A F N I I Y A Z I said...

yeah setuju sangat. HafHaf pun badmood sbb ado org fitnah

Carl Lesmana said...

@H A F N I I Y A Z I Bulan poso ni gak, ada jugak err ore nak berfitnah2, meme tak takut dosa la, hadoi