Thursday, August 30, 2012

Segmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !

Assalamualaikum semua

apa khabar kalian, kangen dong mahu update blog , hee. . kali ni saya join segmen khas yang dibikin oleh sahabat blogger : Izzah Ismail


teringin nak join? klik header cute atas ni ya :)

Follower Now : 597
by the way jemput lah follow blog ni sekali ya =)
thanks for reading this post, feels free klik like okay
 

16 comments:

jayjayz Mint said...

Hallo.... Saya pun dari segmen yang sama... Slamat berkenalan... http://jayjayz-mint.blogspot.com/

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana datang dr segmen yang sama ;) lets follow my blog ;) i will follow u back ;) promise ;)

Azee Hana said...

salam...datang dari segmen yang sama..salam perkenalan...done follow sini..jemput ke blog saya..=)
http://azievanilla91.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

~PILOT LOVER~ said...

singgah and follow sini... dari segmen yg sama..salam perkenalan ^_^ jemput singgah blog naz ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Mr. Firdaus Windey said...

dah follow sini dari segmen sama
jom follow sy jugak..
http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

•*¨`*•Nad©•*¨`*• said...

salam, sy dtg dari segmen yg sama, jgn lupa menyinggah blog sy... done follow u k bye~

FaLya said...

hai, dari segmen sama..done follow, hit me back,k!
jom join GA best!
>> http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/08/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html

Atin Tory said...

Salam dari segmen yg sama
done follow awk :D
jangan lupa follow saya balik k :D

http://fatinhalid.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

alyza said...

salam dari segmen yang sama :)
done follow sini :)
jemput ke blog saya ^^

http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Azizi Jijicrisis said...

yeah..dah follow..datang dari segmen yang sama...

http://www.jijicrisis.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama....dan follow sini.

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama....dan follow sini.

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama....dan follow sini.

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

pelengkap rusuk kiri said...

hye ! sudah follow.
jemput singgah :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html