Monday, August 6, 2012

Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya

Assalamualaikum

In the name of ALLAH, the most gracious. the most merciful, Bismillahhirahmanirrahim, hello uolls semua, apa khabar, lama dah tak berpoyo-poyo kan, asyik cl update blog sal skema2 jer kan, hee, cl pun ada gak perasan macam ge tulis blog skema nak mati kowt (: hokey dh sudah kita poyo-poyo, kali ni nak habak satu benda eh, cl join segmen ni, by blogger  fara hani, cl dah join, korang pulak macam mana> meh la join ramai-ramai, tengok gempak ke tidak, yang jelas ada gift taw!

korang nak join ? klik pada gambar okey,
pepatah berkata " tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu" dok gitu kawan-kawan?

thanks for reading this post (:

13 comments:

Nurfara Hani said...

thanks sudi join segmen saya.. saya akan selalu jenguk awak.. hehe:)
btw senarai peserta di sini.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-jom-tambah.html

Sue Echan said...

salam dari segmen sama...
jemput singgah ya...
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

eza miza said...

dropping by just to say hi..
salam ukhuwah..

http://zafikstory.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

Carl Lesmana said...

@Nurfara Hani sama2 (: gembira join segmen awak :)

aisyah humaira' said...

hai !
salam kenal :)
niera datang dari segmen sama :)
already follow here :)
jom ke teratak comot niera !!

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

iena_gie said...

Salam.. dah follow sini.. jemput follow saya pula k =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

Salam Perkenalan dr segmen yg sama BW sini :)

taqiee din said...

Salam alaik...Taqiee dtg terjah ats segmen yg sama..:) Jom Terjah kwn2 lain..:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-jom-tambah.html

Ct Noraishah said...

SALAM..DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA

http://sna-aai.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

Iwan said...

Salam.. dah follow sini.. jemput follow saya pula k =)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-jom-tambah.html

Fahz said...

assalamualaikum.salam perkenalan dan salam Ramadhan..dtg dari segmen yg sama.. :)

PudD KaRamEL said...

dr segmen sama.. hi ;) http://nurasyatalkandactmore.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum..
Lokman datang dari segmen yang sama.. ^_^. selamat menyambut bulan syawal

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html