Thursday, September 13, 2012

Entry Bergambar | Origami

Assalamualaikum

Peace yow ^_^ 

Dah baca kan tajuk nyer ? origami . . Mesti terbeliak bijik mata korang lepas tengok gambar kat bawah ni, semua ni hasil tangan kakak angkat carl yang spend masa senggang dia buat origami, then jual, ramai jugak lah yang take order, carl mula-mula suspens jugak, apa kebenda ? rupanya orang-orang yang kreatif akan gunakan origami tersebut untuk buat hiasan. . Macam letak kat bilik anak ker ? letak di meja study ker, by the way ,semua hasil kreativiti kakak angkat carl ni , sangatlah comel kan ? kan ? yang kat bawah ni, separuh jer, sebab tak sempat nak amek full gambar hehe :) jangan lupa komen okey! 

sorry kalau blurr sikit, sebab amek gambar pakai hp murah jer, ^_^


























yang bawah ni baru terang sikit, kualiti kamera terang sikit , saya punya sebab saya fanatik green colour .. hihihi





thanks for reading, 
 

No comments: