Thursday, September 27, 2012

Haters are Losers

Assalamualaikum wbt

hye peeps :) i'm so sorry have a long time not updating my blog, sebab seminggu dua ni sibuk sangat, banyak perkara yang berlaku, keluar masuk wad, lepas tu kena gigih pertahankan diri lagi @ maruah, lepas tu kena tinggal ngan mama and papa hee :) dorang dah balik kl dah hehe :) thanks to all yang caring amek berat pasal saya, cewah rasa macam hot stuff gitu bila mama dapat taw saya sakit terus balik, sebenarnya simpton2 sakit ni puncanya daripada kuat berfikir or lara sebab banyak perkara sangat berlaku, dahla saya tak boleh dah nak makan makanan yang feberet saya such as makanan bergoreng yang berminyak, sebab doktor suruh jaga pemakanan, hee :)
okey penat taip entry ni, nantikan entry yang lain dari saya :)

 Haters are Losers
A HATER is a loser who simply cannot be happy for another person's success. So rather than be happy they make a point of exposing a flaw in that person.

The majority of the time a HATER has zero talent and skill, and is someone nobody cares about. This causes jealousy, envy, animosity, bitterness, resentment, and contempt in the HATER so they have to trash talk to feel better about their pathetic life.

thanks for spending little time read this :)

No comments: