Saturday, October 20, 2012

Miracle is another name for Hard work

Assalamualaikum

The firstly hye semua, maaf lama meninggalkan dunia blogging yang beberapa hari tidak terupdate. bak kata orang - orang tua dah berhabuk dek dipenuhi sesawang, haha hari ni saya kembali menaip selepas mendapat satu semangat baru, alhamdulillah semangatnya adalah seperti tajuk entry saya diatas, "miracle is another name for hard work " i'll really trust it very much! saya kembali bersemangat selepas kali kedua saya menonton filem korea "to the beautiful you " , mula-mula tu rasa annoying jugak lah, tapi makin ditonton makin best sebab hero filem tu artis kegemaran saya, "Choi Minho " kenal ? sape tak kenal uols memang ketinggalan, or uols just googleling je, pastu keluar ar terpampang gambar artis kegemaran saya tu, saya seperti mendapat semangat baru selepas mendengar choi minho berkata " miracle is another name for hard work " and never give up, so i pun terfikir lah ? eh betul lah. .

Watching that movie takes a long time u know. . 16 episod ter, setiap episod ada part . . best lol, tapi alhamdulillah la, semanagt berkobar-kobar untuk menghadapi spm yang bakal menjelang, then i pun terfikir nak pergi korea, but with my little sis lepas tengok my cousin yang kat utp tu pergi korea dengan adik-adik dia, a little big jelus! but sabar, tak lari bumi korea, then i talk to my ummi sal nak pergi korea tu, ummi cakap tunggu bila besar ada duit kumpul then pergi, and kalau nak sangat ummi suruh tengok gambar dia and ayah pergi korea aritu, hee. . tapi serius cakap saya and adik beradik saya memang fanatik sangat dengan cerita korea, sampaikan cerita melayu +say sorry+ haha. . but i hopes one day i will be at korean and i can get seeing choi minho reality, face to face ! haha btw uols tataw dah nak tulis apa, tengok gambar lah ye k :)


 so beautiful korean country. .


 korean guard : wah kemasnya, 


 both of my parent sweet right ? ummi and ayah :) love them so much!













 my ayah looks so handsome lol :)






























 i think that was sotong sumbat. .






 anak-anak said : ummi & ayah, kami sayang ayah and ummi . .



my ummi on the national stadium of korean . . 



 sweet right ? do comment



 this guy really makes me being crazy! love you oppa! :) hopes when i'll been in korean soon we will meet :)





thanks for reading my nonsese writing, hopefully uols enjoy it :)

No comments: