Tuesday, October 2, 2012

New story begins

Assalamualaikum w.b.t

Kembali bersua lagi, penat masih terasa dikala sibuk menghadiri kem top 50 anjuran Apmt yang bertempat di Bukit Keluang Beach  Resort ,nak menaip pun terasa janggal, sebab selama ni update pakai tab ajer! alhamdulillah sisa-sisa waktu berada di sana saya berjaya jugak saya buang perasaan sedih saya, pada mulanya sejuta alasan saya bagi semata-mata tak mahu join kem tersebut, bukan kerana saya tidak boleh berpisah dengan family tapi sebab ada kekangan yang datang, alhamdulillah segala duka lara sudah berjaya saya buang jauh-jauh, terima kasih adik saya afiezan yang selalu support saya tak kira susah senang saya, dia selalu nasihat and nasihat, supaya saya tabah menghadapi ujian allah ini, kerana dia lah saya pergi kem ni, ikutkan hati masa tu nak amek surat doktor dah, tapi atas pujukan adik serta orang2 yang saya hormati lagi saya sayangi, saya join lah kem tersebut, nanti saya storykan lagi dalam entry yang lain, yang jelasnya masa ni adalah masa untuk saya fokus!!

 alhamdulillah dorang semua ni lah yang support saya supaya kuat masa saya ditimpa masalah haritu .. i lobiu all :) only me form 5 all of them are my hero members. .


 masa kat kem, line wifi tak boleh nak connect so, terpaksa la on via mobile sambil geledah pendrif , then terjumpa gambar my hero yang tengah main mobile haha :) miss u dik!!


 to people : start now, saya kena bangkit jadi diri saya, lupakan apa yang berlaku, yang jelasnya kali ni saya tak kan berpeluk tubuh lagi, saya akan cuba jadi diri saya, sebab perubahan adalah berlaku secara detik demi detik . .


us anak my mok :) did u notice my hero this time looks old than me ? haha this picture is on eid at school, nih la adik saya yang selalu support saya dari A sampai Z, kitorang rapat and selalu lah bertukar pandangan and pendapat ! :) love him! =)  source of this picture-arina hazwani-


insyallah nanti saya updatekan tentang, hari-hari bersama adik serta geng adik di bukit keluang beach resort !

pmr adik saya : 9 haribulan ni, doakan kejayaan yang cemerlang buat adik saya okey, serta doakan saya spm : 5 haribulan 11 nanti :) luck! new story and new life, forgot the past! serious now i have to begin my new life, with my family!

1 comment:

Aisar Shazni said...

Wahh,exam dh nk dkt!Org yg bce post ni plk yg terasa nervousnya! ><
Ape2 pn,goodluck lah kpd smua yg bkal mnduduki exam tu nanti :D