Friday, October 12, 2012

Segmen : Follow Sampai Pening

Assalamualaikum

Adoyai , pening sudah kepala ini, haha kali ni masa tengah bw tadi terjumpa satu segmen title macam kat atas tu, pening - pening macam lagu ezlyn la pulak haha, btw meh la kita join ramai-ramai segmen ni, boleh mengeratkan hubungan persahabatan sesama blogger, kan ? hee :)

-
-
-
 

klik on the photo untuk join :) meh kita follow mengfollow sampai pening semua! haha

 haha follower kiter sikit jew, meh rajinkan tangan follow

p/s: sorry if i'm not follow you dengan sepantas kilat, but tolong tinggalkan link or comment this entry, because this month i'm really busy, sebab next month spm, but i still bw uolls la.. keep updating me ya !
xoxo : jom join semua!

-

19 comments:

Nurul Aini said...

Terima kasih adik sebab sudi join segmen. Jemput jenguk peserta lain juga dan semoga berjaya dalam peperiksaan SPM. Do the best among the best. ^__^

Cik Fatyn said...

Agaknya awak dah follow saya ke? Kalau belum cepat follow kemudian peningkan diri anda. Haha. Bytheway, blogwalking sini :)

cik wawa said...

dari segmen yg sma ,done follow you :D singgah sini selalu & follow me back :)

http://budark-giller-candy.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Cik Fatyn said...

Saya dah follow :D Hope follow balik. Thanks!

[Segmen : Follow Sampai Pening]
http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

iNurulHana said...

datang dari segmen yang sama :) done follow awak ^^ http://dakkecik98.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Shila Elisya said...

heys,dari segmen yg sama. hit me back yah. :)

http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

nsyamMie said...

foll back :)x dari segmen follow sampai pening!
http://nsyammie.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

eyza fye said...

dah lme follow

http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

fardiyah said...

kunyah gula2 kat sini:)

http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Nurfara Hani said...

Salam. Datang dari segmen yang sama. Dah follow sini. Jom singgah blog saya pulak.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

*MeZa iVeS* said...

singgah dan fllow. hit me back ye. =)

http://mizayumiko.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya sekali,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Jomlah join GA ni pulak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

haiyakk ! beta dtg sini :) drpd segmen yg sama http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

#sudilah kiranya menerjah negeri biru beta ye~ :P

are_lin@yu said...

ayu folo sini dari segmen yg sama ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Misz Mieza said...

Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
MM datang melawat & follow dari segmen sama..#738

Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


Terima kasih! ^^,

miera farhana said...

follow sini..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Mama Adam said...

as salam,

dr segmen sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

NIA SI DRUMSTICK said...

dr segmen sm..singgah nnti..

http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC