Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Assalamualaikum wbt

Apa khabo semuanya? hah semalam dah join segmen by adam kali ni join segmen by lyssa faizureen pulak dah, haha.. meh join ramai-ramai yang jelasnya, pasti awesome!

Soklan?
Kenapa berblog ? :

Firstly bismillahhirrahmanirrahim, saya berblog pada mulanya kerana tertarik dengan penulisan yang ditulis oleh senior saya, iaitu kak fifiey atau lebih dikenali sebagai Fifiey Lychee Maration, ala yang cantik tertArik kao memang da bomb tu, hehe.. 

Macam mana boleh tertarik ?

Tertarik nak punya blog sendiri lepas sekian lama duk baca blog kak fifiey, then terrrr buat lah blog sendiri, then godek2 tutorial yang dibikin khas oleh kak lyssa sendiri a.k.a lyssa faizureen, yang kiut miut macam peri tuh :)

Tujuan Utama berblog ?

tujuan saya menulis blog adalah semata-mata kerana tertarik, and terasa ingin berkongsi sendiri pengalaman pahit manis dalam ni, alhamdulillah ni lah hasilnya..

Apa yang menarik?

Tak menarik mana pun, ala cuma biasa-biasa aja, blog budak muda cam saya ni apa yang best? haha korang tengok header pun dah ketawa kan? haha, btw saya menulis bukan kerana nama, tapi cuma ingin berkongsi kisah hidup yang penuh liku-liku dan keindahan :)

Sumber inspirasi ?

pada mulanya fifiey lychee maration and maria elena, till now bertambah dah kot idola saya tu, kepada kak mia liana, mak dara, simple@wonderful(blog my mom) and kak lyssa sendiri, 
p/s: link boleh didapatkan di sidebar :)

Thanks for reading, hopefully you'll enjoy reading my post, meh join jugak. .

35 comments:

Solehah Shamsuddin said...

fifiey tu cantikkan.hehe ske blog dia rupanya.good2

Jom singgah sini pula :
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Azwar Syuhada said...

dari segmen yang sama..azwa follow skali blog ni..

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atyra Punyer Blog:) said...

@Solehah Shamsuddinsegmen yg sama yeahh ..singgah tyra plak :)

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z singgah sini!!
Jemput ke blog :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

miz ruha said...

begitu rupanya kenapa carl berblog...

moga terus berblogging... ^_^

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Awesomeness said...

salam blogger ^o^
datang sini terjah awak,,terjah kembali kalau rajin ya!
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , dari segmen yang sama :)
Hepi blogging yerr .

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

sampaicucuratap said...

dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

Salam ziarah dari segmen Lyssa Faizureen

Minah Sepet said...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Budu Bilis said...

singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mama Adam said...

hi...

dr segmen lyssa

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

deqjamucuxx said...

hye tuan tanah , datang melawatke blog superb oshem ini , dari segmen yang sama . jom la p blog hamba ~ hihihi

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

iznawzi said...

dari segmen yang sama ..http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

iznawzi said...

dari segmen yang sama ..http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah dari segmen yg sama. follow sini. 704. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Nas :) said...

kemas je blog ni :)

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cheeze maz said...
This comment has been removed by the author.
cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.