Sunday, November 25, 2012

Aksi DIA ! siapa DIA?

Assalamualaikum wbt.

Hye semua sedang bikin apakah ya kalian ? pasti sedang enakkan bercuti ya, cewah speaking kayak indon  aja sih, haha =P berlagak sikit sebab ramai kawan indon =) haaha kidding jew, okay see the title? "Aksi DIA ! siapa DIA?" haaha kalau nak tahu siapa si dia itu ? dia adalah si baby comel yang kecil yang super awesome,siapa lagi kalau bukan my younger sis wan irdiniey khaleela , this time i don't want have a long writing but just wanna share some picture of irdiniey action =) after reading leave your comment ya =)


Professor muda yang tak lekang dari ipadnya, kecil-kecil sudah pandai ya, bila di tanya >>
saya : adik main apa?
dia : ipek (ipad)


jelingannya kepada si kak adek semasa sambutan hari jadi kak adek pada entry saya yang lepas. haaha


sewaktu di hospital,  time ni yang sakitnya si kak adek tapi dia pulak yang amek posisi hahaha =)


situasi ini diwaktu pagi, berdasarkan cerita ummi saya, habis satu rumah cari budak ni, tapi tak jumpa, finally jumpa dalam bagasi, pandai dia masuk menyorok dekat situ, 
Bila ditanya nape masuk dlm bag...dgn selamba dia jwb.."Andekkk nk p EL (KL)"...macam-macam gelagatnya =)


nah hamekaw, aksi dia menggayakan spet hitam, wow memang ganas, ada nampak macam gangster tak ? hihihi =)


buat muka kiut ja, hahaha


baru ja 2 tahun dah eksited nak pergi sekolah tengok kakak2 and abang2 ke sekolah, last2 kena tinggal dek ayah hahaha =)


ni masa dekat kb, kalut dia nak turun dari stroller, haha =)

thanks for reading my simple story, feels free click like okay=)

2 comments:

Syaifuddin Alias said...

amboi kiut je..hehe...btw, aku datang tinjau2 blog rakan blogger . :] teruskan usaha yaa dalam berblog

Aiman Aziz said...

Cehh , cantik pulok wa tengok ..
Entry Hangat : Segalanya Baru Di Bulan Disember