Thursday, November 1, 2012

Nak cakap sikit : Rindu Blogger Hanif Johari

Assalamualaikum

Hye semua, maaf dah bersawang-sawang blog ni, lama tidak terupdate, bukan hape doo cuma busy sikit, haha exam katakan (: piss yoo korang tengok aku punya smile ? terbalik ntah kenapa ni, nak tahu sebab apa ? sebab dah terjangkit smile terbalik si hanif johari tu . . hihi kenal tak siapa hanif johari ? if tak silap aku le kan, dia masuk magazine dulu, pemes la kejap pada abad itu (: hihi gurau (:  tapi magazine tu aku still simpan lol, ntah kenapa malam ni nak buat entry sal hanif la pulak, sebenarnya takde pape yang serius pun cuma nak suka-suka jer before duka datang . . sat tadi masa tengah facebooking kan ? terrrr tengok profile si hanif ni, alahai rindu pulak nak berkomen-komen dengan dia, kenapa ? dia femes taw, kalau korang tahu yang fatin liyana tuh femes dekat blogger si hanif johari ni artis facebook & twitter taw, hihi, bukan hape pun sat tadi tergerak hati nak buat status kat facebook then tag nama hanif ni,saja suka-suka, usually bila mood tengah bangang gile aku selalu lah tengok status si hanif ni yang sometimes buat aku suka sendiri suka sendirian bak pepatah,ibarat monyet senyummm terr (: errk ? ada ke ? hihi  dia ni kira macam senior aku lah kan, aku 17 dia 18, oh ? hihi. .
motif : rindu (: puiii

kepada hanif : bawak bersabar, anda sedang hangat di blog ini (: (kidding) don't take serious (:

kenal tak bro saya ni ? haha bro kau lah sangaaddd . . tapi i loike this photo, if ta silap pic ni la yang masuk magazine aritu (: wow kelas awak hanif (:

Jemputlah menjelajah blog hanif johari(:


apa macam ? hahaha
selamat malam semua (: nantikan entry matrikulasi dari saya insyaallah (;

thanks for reading this post (:

No comments: