Saturday, November 24, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum

Bismillahhirrahmanirrahim, alhamdulillah kali ni carl diberi kesempatan untuk menaip lagi =) cuti ni nak update blog pun tak de motif, so daripada kebosanan menanti idea baik join segmen,kali ni segmen yang dibikin khas oleh kak mia liana, wow ? kenal tak ? ala akak blogger yang super awesome tu =) hihi okaylah jom pakat join ramai-ramai =)

nak join ? klik pada barner dekat atas ni =) conperm gempak uolss =) hihihi
follower blog carl lesmana sekarang = 764 orang Alhamdulillah..
Tagline =)
Sila Klik dekat bawah ni ya =)
apa yang carl suka tentang blog kak mia =  saya suka style penulisan kak mia, iaitu menceritakan tentang keluarga, pasal apa yang berlaku di sekeliling akak, well rasa macam walaupun it just only blogging world rasa macam dekat-dekat je =) hihi and suka and lucu bila akak story pasal adik sofea si chomell tu =) hihi

k thanks for reading =)



53 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya carl... sudi jadi peserta segmen kak mia yang pertama... ;)

entri penyertaan telah disemak dan lengkap. cuma kalau ada kesilapan ejaan, nanti betulkan ya.

Carl Lesmana said...

@Mia Liana sama-sama kak, btw thanks sebab ingatkan kesilapan ejaan, hihi menaip tatkala di pagi hari hahaha =)

Anak Kampung said...

iman dri segmen sme
dtg dan follow

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

IsmailDotCom said...

Salam perkenalan, sudah follow carl dari segmen mialiana.com :) link saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/teman-pengganti-black-ft-malique-video.html

Mia Liana said...

kak mia datang check entri lagi. dah check, entri penyertaan lengkap ;)

Carl Lesmana said...

@Anak Kampung okay =)

Carl Lesmana said...

@IsmailDotCom salam perkenalan juga =)

Carl Lesmana said...

@Mia Liana terima kasih kak mia =)

Syaifuddin Alias said...

semoga berjaya yaa bro ..good luck ..aku sokong para blogger

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 774 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama...
dah lama follow blog carl... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama.

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

yana aina said...

yana dtg follow & BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Yaa Niee said...

:) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Engku Muzahadin said...

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri. Dah lama FOLLOW sini! Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Piepy said...

singgah dari segmen yg sma..
http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html ..

Najihah Hasin said...

bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said...

assalam....ayu datang dari segmen yang sama....

hehehe...kalau tak keberatan jom la join segmen ayu pulak...hehehe..linknyer ada kat bawah...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

hainom OKje said...

Datang dari segmen yang sama!

Sally Samsaiman said...

#788 melapor diri...haip!! *tabik springggg

Pecinta pink^^ said...

salam..793 dtg singgah mlawat sini dari segmen sme..jom jmput singgah ke blog sy if free di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

Pecinta pink^^ said...

salam..793 dtg singgah mlawat sini dari segmen sme..jom jmput singgah ke blog sy if free di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

✖BossKucing✖ said...

BW+FOLLOW blog nie..*795 dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html.. gudluck.. :)

nurazzah8 said...

Salam perkenalan dan salam ukhuwwah ..

datang dari segmen yang sama..segmen MiaLiana...

akak dah follow blog ini, nanti silalah berkunjung dan follow ke blog akak juga

Thanks

Kak Azzah8
http://nurazzah8.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Reena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam, sy dr segmen yg sama, petang ni baru ada kesempatan menziarah di sini... http://ieta-myblog.blogspot.com

Faqihah Husni said...

Saya datang dari segmen yang sama.. Suka blog awak.. Kaler biru.. Menenangkan :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Raudhah Syafiqah said...

dtg dri segmen sama :) visit mine :)

www.minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

eh, join jugak ke? hehehehehe :3

A F R A A I N A H D I A said...

salam.. hai ! afraa dtg dr segmen yg same :) done follow. ayuh ke blog afraa
http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

salam , azwa datang dari segmen yang sama .. =)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Yaya said...

singgh dari blog cik Mia..^_^

Farra Izzaty said...

Follow dari segmen yang sama ! Dah like page , :) jemput ke blog saya c:
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

deno said...

salam kenal! deno datang folow sini dari segmen yang sama! jemput la ke blog deno nanti ya... :)

http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

Cik Syida said...

hai.. akk datang follow sini dari blog kak Mia, salam kenal :D

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Zara Mazlan said...

assalamualaikum
dari segmen yang sama http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
follow you

Azira said...

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Hatimi Tahirruddin said...

salam kenal...dari segmen sama... :)
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Maria Menado~ said...

BW peserta segmen Kak Mia..

Salam perkenalan dari segmen sama =)

Gadis Cupcakes said...

Assalamualaikum .
From the same segment . Already follow you .. :)
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Jasmin said...

salam..datang dari segmen yang sama jugak, jemput la ke blog sy


http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Dah follow blog Carl

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

itu Akhil said...

dtg dr segmen yg sama..
gud luck utk segmen ni yg akan umumkn pemenangnya mlm ni..
^_^

Nur Amalina Maisarah said...

From segmen yg same and done following u :D
http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum, salam kenal dari belog jcb :D
*keep in touch, keep blogging, keep smiling*
~ dari segmen yang sama, mar :)

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jemput join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

Nurul Filzah said...

baru ada kesempatan nak bw. salam perkenalan from me :)

jemput singgah --> www.sayaeesya.blogspot.com