Saturday, November 24, 2012

Zaman Sekolah Dulu

Assalamualaikum

Hye peeps, wacccct rr u doing now ? i'm really boring now,i don't know want to talk or to write, just let the photo talk hahaa =) seriously at this time missing the time when at school,  laughing with friend , and always hang out when the teacher not coming or had a meeting, ahhhhhh really miss that moment, also miss when attend the weekend class, then watching a group of my girlfriends eating " mangga with coleks" oh mashaaam mulut, but i'm not join them because i cannot smelling "belacan or  eat mashaaam", hahaa okay just let the picture begin the story haaaha =)


see how this girl eating the colekss

nakal giler kot sebab masa ni cikgu tengah mengajar dorang panggil aku suruh snap dorang punya gambar hahaha =)


makan dak ingat dunia, hhaaha rindu sama situasi ini =)



nih la geng sebenar ku, tapi aku letak ni separuh je, sebab tak muat =) yang ni je yang aku rindu =)


buat aksi gangster sikit ?

although always kena buli dengan mamat poyo dalam kelas aku ni, dorang la kawan baik aku =) hahaha missing all of them ! this is our final, but our friendships not ends here, our future still on the spot gitu hahahaha =)

thanks for reading =) soon i will update about teacher =)



1 comment:

TiranaAduka said...

salam...

ziarah pagi yang hujan dan sejuk...tumpang berteduh boleh..?