Tuesday, December 25, 2012

Segmen Blogwalking Rilex Cool

Assalamualaikum wbt

Hye semua. sedang carl berblogwalking tetiba terbaca satu entry dari rakan blogger tentang segmen blogwalking rilex cool.. ops segmen ni akan ditutup pada hari ni jam 9 malam.. so now still around 7.45 malam so carl nak merajinkan diri join segmen ni. harap-harap penyertaan still diterima =)
so alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan, alang-alang carl dah menggedik nak bersegmen sangat so carl join ya segmen "SBRC" (ringkasan)..

terasa nak join jugak segmen ni pun boleh.. hanya klik pada barner dekat atas tu hikhik dah terlewat pun carl masih terhegeh-hegeh nak join jugak takpe belum pukul 9 lagi kan ? =) so jom join dengan masa yang ada ni =)

KELEBIHAN BLOGWALKING? 
bagi carl antara kelebihan blogwalking ni. kita dapat mengeratkan hubungan sesama rakan blogger.. sebabnya dengan blogwalking kita dengan sendirinya akan membaca serta mengetahui isi-isi penulisan rakan-rakan blogger kita. kalau bukan kita , siapa lagi kan ? " gunung daik bercabang 3, hancur badan dikandung tanah, budi yang baik dikenang jua. jadi sama-samalah kita fikir-fikirkan " hihi jadi ustaz kejap! =) so dengan blogwalking juga kita dapat mengenali secara lebih terperinci sahabat-sahabat blogger kita selain dapat meningkatkan trafik di blog dorang.. ohoi alang-alang anda dah singgah blog carl ni jemput-jemput lah follow ya=) kita kan kawan =)

Thanks for spending little time read this post =)

6 comments:

Nurrul said...

Salam dari segmen yang sama ..
Servis laptop disini :)
http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/anan-computer-enterprise.html

-->http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

imanina zahri said...

Singgah sini. Jemput singgah.

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html?m=1

fatin amalina husna said...

salam kenal!!
husna singgah dr segmen yg sama..=D
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Shazreena Shukri said...

salam kenal :)

singgah dr segmen yg sama..done follow :)

jepmputlah singgah di http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Siti Nurazwaniza said...

Datang dari segmen yang sama :)
Cantiknyaaaa blog ! :D

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama :) jemput singgah ke blog saya pula .

http://missikushi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html