Monday, December 24, 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

Assalamualaikum wbt

Disaat kepala buntu tak tahu nak post apa. . tercetus idea nak menggodek segmen-segmen yang dianjurkan oleh sahabat blogger.. kali ni carl join segmen yang khas oleh sahabat blogger Miss Banu.. comel je namanya kan =) jom join ramai-ramai.. lagi ramai lagi best.. sesama rakan blogger kalau tidak kita yang support segmen yang rakan-rakan kita buat,, siapa lagi nak support kan ? jom ramai-ramai tapi jangan lupa bila dah singggah sini follow sekali blog carl ya =) hihhi


nak join klik pada gambar okay =)

Jumlah precious follower blog carl = 828 angka yang comel kan ? =)
Target follower blog carl lesmana di masa akan datang = 888 insha Allah dengan izin allah =)

Terima kasih semuanya =)



4 comments:

ibtisam said...

follow sini *follow back keyy..dari segmen yg same

http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

wan nurul hezrina said...

assalammualaikum ..follow sini dr segmen yg sama

http://hezrina83.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

isam ismail said...

salam kenal,, datang singgah follow dan komen mealui segmen yang sama http://www.belogisam.my/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html,, nice to meet u

BaNu Syah said...

thanks sbb sudi join my segmen..senarai lengkap peserta dh kuar so selamat berblogwalking =)