Sunday, December 16, 2012

She's married

Assalamualaikum wbt


Hye semua, sedang bikin apakah? hari ni offday kan ? so mesti kerja korang rileks kan? ahaha. . based on my title cuba teka sapa yang dah kahwin ? siapa lagi tak lain tak bukan si blogger femes meletup kau memang debom tu le"maria elena zarul" telah selamat diijabkabulkan dengan asfirdaus asri and majlis nya berlangsung yesterday . . walaupun tak dapat hadir dekat sana, aku dari jauh mendoakan agar kak ena and abang asfirdaus happy hingga ke anak cucu, cewah anak cucu itu penting =P untung akak aku si along sebab penah jadi rakan sekelas dengan abang asfirdaus masa dekat utp, . .ahaha.   . bila kat rumah jer bila cakap sal maria elena jer , leh kata muka dorang semua(my precious family) akan menunding dekat aku, sebab dorang tahu aku fan of kak ena . . so pape pun semoga kak ena bahagia selalu bersama abang asfirdaus. . =P, and i think their wedding super gojies sebab walaupun on dorang punya day pun still lagi nak berlawak-lawak. .








source : facebook kak najahtul and kak ten =)