Thursday, February 9, 2012

Hari yang akan ku ingat selalu

assalamualaikum

terlebih dahulu gua mahu pohon ampun sebab hapdate velog gua guna bahasa melayu. sedih lak ase, hari ni hari jadi bekas bff gua, ase nak nangis but seperti cerita kat tv3 kabo " RELAX RELAX RELAX " so buat cool jerlah haha.. di sekolah gua dah tak hade masalah sama itu geng langsuir, haha ma cakap tak yah layan hajer, okey! ^^ 

hari ni exam economy gua duk lam dewan lucu giler tengok gelagat sahabat gua yang berpeluh -peluh bukak buku alasan meniru, hokey.. gua tarak tiru taw, haha.. but memang lucu.. sebenarnya hari ni gua rancang mahu bawak itu orang america punya guru jalan-jalan ronda jertih, tapi gua wat lek ajer, hokey tenyum sikit walaupun orang putis punya cikgu tak dapat join.,. hehe

nak taw mende tak? gua rasa terharu giler hari ni bff gua, cik nfm belanja gua secret recipe, first time masok secret recipe yang baru bukak kat jertih rasa tarak mahu pulang, tapi heppy la sangat sebab ini kali pertama sahabat gua belanja, sebab selama ni punya sahabat beribu riban tarak pernah mahu kasi belanja sama gua yang udah lapuk dek zaman, ronda punya ronda balik ruimah pukul henam fetang! hehe six o'clock :)  heppy sesangat sebab cik nfm manyak duit hari ni belanja gua, gua tak harapkan mende yang mahal rasa terharu sebab dia masih hingat sama gua, mood : heppy tahap haper entah? nak tahu cerita seterusnya nanti gua hupdate lagi, tunggu ya..next part :)


 teka siapa gadis misteri dalam velog gua ini?


orang belanja, so kita menerima hajer?