Saturday, March 3, 2012

Smkns classical choir gathering

hello and assalamualaikum,

 wah ni mesti korang semua duk tunggu mizi update belogg ini kan? oh sorry have a long time i'm not update beloog ini, no idea to update this blog, today i am going to share about my team ghaterings!!
                                            


 entittled:: "KOIR KLASIK SMKNS"
we have own shirt lol .. jangan jeles, btw thank you very much to cikgu rosli hussin yang banyak memerah keringat dalam menjayakan kumpulan kami, sampai terbengkak kakinya , kasihan ::) but i'm still tenyum lagi .. kakaka

hari ni iaitu hari sabtu 3 march 2012 :) jamuan koir klasik smkns 
bertempat di KFC jerteh, 
  

sebenarnya kalau sahabat blogger nak tahu smkns ni sebenar terletak di Terengganu ni jer, tapi kitorang geng2 ni action lagak lah konon kalau orang tanya dari mana jawab dari kl, pergi bandar naik bas, sebab sekolah dengan kfc tu dekat aja, tapi kitorang ni lah rasa segan tapi mulut jer segan bila dah sampai kfc BERAMBUS kau jauh-jauh perasaan segan.. segan mak weh, tapi hapa aku kesah lantak lah, janji datang kfc nak isi perut, aku dan kawan-kawan nak melantak jer di kfc ni hahaha, memang kenyang gila si perut gendut aku ni :) gurau jer, don't take serious okey.. okey lah malas sudah nak tulis menulis ni, jom kita sharing photo,

selamat menonton..



 bad mood teros :)



 choir geng







 suasana di atas bas yang hiruk pikuk,








 cuba teka? ini kak nabila,
















































































































on date, jangan kacau





 nih dia muka memek fatin try korang tengok bawah ni?









 berlagak lah sikit dapat bergaya dengan mamat ensem, jangan jeles..









gambar ini dirakam oleh cctv..


"terima kasih for spending little time read this post :)"