Friday, March 16, 2012

Fatin Ridzuan birthday celebration

ASSALAMUALAIKUM

ewah-ewah mest tertanya-tanya fatin manakah sambut birthday? not fatin mohd okey, but fatin ridzuan,anak kak long aku.. ehem-ehem,  ewah aku cakap mengalahkan aku nak share story ni pada dunia lah , bahasa campuran lol magris, sorry to say bahasa penulisan this time i guna kelantanese language, hokey? ada faham? tak faham? buat-buat lah faham ya..

ehem-ehem dengan sedikit kekalutan aku pergi umah kak fatin ni dalam keadaan mess! tuh la mak aku nak cepat sangat tapi alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.. kemudian?

~SESI BERGAMBAR~ #cewah macam orang nak kahwin jer nak bersesi-sesi ni# all of the picture is taken by my phone sorry if photo not to clear tak sempat nak bring kamera, haha


 eh miss nina lorh, vat ar u doing ..



 kak fatin friends



 apa kes ni?



















 happy birthday to you kak fatin














iklan seketika? ala she's get free topup from her sis member..



SAKSIKAN

 background gambar rumah nenek aku le tu.. hahaha macam mana adik aku buat i don't know! rasa mcam berada di atas bulan la! terapung!