Thursday, April 5, 2012

The Fullbright Programme : English Teaching Assistant


Hello

i am going to share about malaysian eta's, just wanna share a picture okey, hehe btw i'm was very happy because my school also have an eta teacher.. I'm was proud because i can improved my english skills, every day speaking in english..thanks to prime minister!~


Meeting the Prime Minister







 my scool eta christina chavez as a eta for smk nasiruddin shah, and rachael chesley as a eta for smk permaisuri nur zahirah




photo source : sir jordan smk temenggung ibrahim, teacher rachael chesley smk permaisuri nur zahirah..

Happy Friendly



ASSALAMUALAIKUM

aku tak taw macam mana nak hupdate story kali ni, yang jelas nya aku rasa lucu.. serius cakap! peristiwa ni berlaku masa aku n adik-adik pss menjalani kursus .. jom lihat fotonya.. kehidupan ku penuh kegembiraan bersama pusat sumber.. terima kasih pusat sumber,..



ewah, main laptop ingat tok dia punya sekolah ker? hahaha







aku rasa cuaca kat sana tak delah sejuk sangat kot, tapi dorang ni siap bersweater lagi



aku ngah berdebat ngan abang joe, nih adik irtiyah la amek gambar , aku tak ready lagi ^^







macam kucing nampak tikus lak, haha abang tu tunjuk atas semua tengok atas..







nih dia aku dah lama nak describe orang sebelah aku ni, dia ? Puan Norliza bt Mohd Radzi.. Guru media.. aku happy berurusan dengannya, alhamdulillah pss berjalan lancar.. cikgu ni, maother's for adik aku yang dah macam upin dan ipin, munir dan mubin..


coming soon..