Wednesday, April 11, 2012

#Wordless Wednesday#

Assalamualaikum

Ya habibi ya maulana.. {"Pss Smkns was Listed On Terengganu Lib Activities"}
ahaks? suka gedik sekali.. hahaha .. okey! straight the point, aku sebenar rasa happy and dihargai, sebab program kursus kepimpinan pss smkns yang berlangsung di ppa kg.raja lepas, telah di listkan dalam aktiviti portal rasmi perbadanan perpustakaan awam negeri terengganu, rasa macam nak teriak kegembiraan.. tak taw nak habak apa.. continue reading   -next-

sebenarnya masa kem aritu abang yang handle program kitorang dah pomise nak letak gambar o maklumat sal kitorang dalam portal negeri terengganu, wah sapa tak bangga! kiranya kursus kitorang ni is under peringkat daerah ler, ececeh lain dari yang lain.. ahaha



 dalam seramai 40 orang yang terlibat, hanya aku yang semapat berposing dengan bas ni..



att [untuk more information click on the photos]