Thursday, April 26, 2012

KEM PEMBESTARIAN INSAN

Assalamualaikum

Sorry have a long time not updating my blog, ni pun masih demam derr.. oh tidak!! demam oh demam! aku sebenar baru jer balik dari kem pembestarian ihsan seperti yang terpampang tajuk seperti yang korang lihat tu..
Penat lah jugak, serius wey, penat tahap gaban loh! but alhamdulillah, aku terasa bangga sebab terpilih untuk menjoin kem tersebut, banyak lah aktiviti yang dilakukan! such as! :

solat sunat tasbih
solat sunat tahajjud
solat sunat taubat
solat sunat hajat
solat sunat witir
solat dhuha

yes! aku tahu semua solat ni, tapi biasanya seminggu sekali baru rajin nak buat, mesti korang cakap yang aku ni itu dan ini, tapi ustaz tu cakap solat sunat diatas adalah untuk mendekatkan diri kepada allah! aku rasa happening giler doo kau tahu ? bukan riak aw, tapi sharing is caring kan? kan? dah habak kan? haha


masa kan sana aku jer, yang tergatal hati nak bawak kamera pergi sana, ingat nak upload facebook, tapi isau jugak wey, yerla zaman sekarang macam-macam boleh berlaku. dalam sehari jer dah seratus lebih gambar yang diambil oleh aku haha, ececeh! karut kan aku? haha lantak la doo! haha

aku nak berterima kasih beanyak kepada pihak projek spm especially ustazah khalijah, teacher normah, and cikgu-cikgu spm yang lain,




"terima kasih allah"