Tuesday, May 1, 2012

Jogging Club

Assalamualaikum

hari ini genap semua para pekerja bercuti sempena hari pekerja, "SELAMAT HARI PEKERJA" ya buat semua!


my title this time is jogging club, oh gara-gara kelab joging meroyan luntut aku, dah 6 bulan aku tak turun ke track! semalam aku join la eta aku ke track sekolah aku, uh sakit luntut aku, just only 3 pusingan jer, hehe :) but kepenatan masih terasa , dah la kelas malam semalam balik lewat.. but petang semalam memang enjoy ar,  tapi? tak best sebab adik aku dua orang jer yang mari, sorang lagi tak dapat hadir, rina her name!.. form3 student shaaban and budak tu, tirah, dija, then miss also me!


 miss christina and i, enjoy the sneaks


 adik tu punya, phone cantik an?

 athirah alia nama budak atas ni  eh betul ke eja nam dia ni?


 the sneak


 hadija peace!



P/S: rajin-rajinkanlah diri melakukan senaman untuk kesihatan! :)

coming soon! :)

thanks for reading!