Monday, May 14, 2012

Praise to myself

Assalamualaikum

bersempena besok aku cuti daripada exam so malam ni nak berjiwang orang putih kejap sama angpa semua! well budak nak amek spm katakan, insaf ni, hahaha cewah tengkorak itik ! haha the truth I have a special quotes for this night ! let's read! :)


Even the world is falling apart,
Torn me into pieces,
I will forever
Remain the same,
You couldn't destroy me.

Praise to allah
Praise to myself
Syukur alhamdulillah
Love all my family and friends


terimalah peace maut dari ku, yang gambar ini aku tak pasti sapa amek, and ada dalam komputer rumah aku. hahaha.. okey!

hari ini aku bersyukur sebab?

: masih diberi kesihatan yang baik
: masih diberi kekuatan untuk menghadapi dugaan.
: masih diberi keyakinan untuk beridiri pada kaki sendiri tanpa dok susahkan orang lain.
: masih hensem bergaya! wow awesome!
: masih diberi peluang untuk beribadat
: masih diberi peluang untuk jadi budak meletup dalam sekolah aku! wow jangan jeles! (kidding ok)


p/s: bersyukurlah anda kerana masih diberi peluang menikmati keindahan alam ini,.. bersyukur? klik sini

thsnks for reading.. :) kalau suka sila like :)


Mother's day !

Assalamualaikum

anad a very good morning to all readers, today i update blog i via lab computer! just wanna share about the conservation with my "mama" as uol know my foster family.. this is about mother's day! because i'm only son for my family, ia jadi gempak! kot? la.. this situation is about yesterday!

conversation from bandar seri begawan!
start
me: kring-kring " hello ma, apa kabo?
mama: khabar baik, adik ngah watpa? spm dah ready belum?
me: saja ja, rindu mama, mama ni asyik cakap sal spm jer, rilex ma, be cool! haha.. (then ketawa ringan)
mama: nih apa ke mimpi call mama ni?
me: mimpi? tak! hari ni hari apa?
mama: hari ahad la sayang!
me: (thinking! maybe mama forget kot hari ni mother's day) ma!! happy mother's day!
mama: thank you sayang!
( i think mama was crying when i wish the mother's day to her)

seriously i love both of my mum that i call emak( ibu kandung), mama(ibu angkat)

happy mother's day emak and mama! adik sayang kalian!

and to all mother's kat luar sana
" SELAMAT HARI IBU"

for your information, i have sent message, mother's day wish to all my teacher's seramai 20 and mendapat balasan :tqvm it's mean thank you very much.. and the message that i will never be forgot is from madam noormah "alahaii, soo sweet tqvmuch mizi! "

that's all from me thank you for readings my writing!
like? i little to much of like!