Thursday, May 17, 2012

Teacher's Day 2012

Assalamualaikum

it was too amazing when teacher's day coming, right? for me .. yes! sebab pada hari guru dapat dengar cikgu nanyi taw :) jk :)

the first i am sorry sebab baru update tentang hari guru punya day.. sebab ta sempat, banyak sangat program sampai balik rumah je, oh katil! haha it's mean i penat taw,


Bersempena dengan hari guru ni saya nak ucapkan selamat hari guru buat semua guru yang berda di malaysia, semoga berbahagia selalu..
seriously for the first i'm wanna wish happy teacher's day to my kindergarten teacher, "cikgu noorizan" sebab youlah orang pertama yang ajar i baca "abc" and i kenal "aeiou" thanks cikgu,


now i am going share some pictures about smk nasiruddin shah teacher's day celebration..

the teachers is going to sing a teachers day song


zulharith hafizat (ketua PENGAWAS) sedang menyampaikan kad hari guru gergasi kepada pengetua!


my photographer( i call her kakak) she is my adik :) full name wan irtiyah khalisah ismail! comel kang budak ni? garang ni :) haha


my awesome bebudak!

teacher's action!









this is my teacher also my kakak yang paling cantik :) with me :)



me? sedih sebab jadi photographer jugak so ta banyak le pic i, but in kakak/ irtiyah kamera banyak kot..


but saya happy sebab sekolah kami didatangi oleh satu band muzik as u known? my bestfriend si ilham.. bring his band to buat show kat sekolah saya.. awesome gila!! antara reramai i am the one kot yang sempat berposing dengan ahli band ni, nanti i update sal band diorang pulak hokey! gempak, the band groups: ilham, abang ray, abang amin, and sorang lagi i tak sure his name apa, but handsome! aw hahaha..




let's watching this video!! enjoy




thanks for reading, this sesion will be continue on part 2