Thursday, May 24, 2012

Teachers Birthday Celebration

Assalamualaikum

hello to all my readers, tonight i am going to share about teachers birthday celebration, it was about teacher noormah and cikgu rosmaruni, dwi bahasa! why? sebab, both of them is my malay and english teachers, happy gilak sambut but seriously aku lah manusia yang paling panik, nak taw kenapa?


sebab! 5e student make a decission sebulat suara, tempah makanan ngan mak aku, aku tak tau semua orang cakap sambutan kali ni, meletup kot! amazing like that.. majlis besar-besaran kot, hehe of course la, my feBEREt teacher kan, both of them is my inspiration, bukan maration taw! macam blog fifiey lychee maration tu taw hahaha.. aku masih ingat lagi, kisah sisa hidup aku since form 1, baik jer ngan cikgu malay and inggeris~kitorang sepakat buat nasi minyak kali ni, awesome kan..

aku ingat ag guru bm dan bi aku!

form 1 ~ bm: cikgu rahashida   bi: teacher norsida
form 2 ~ bm: cikgu omer           bi: teacher zaidah
form 3~  bm :cikgu zarina         bi: teacher zaidah
form 4~ bm: cikgu noriah         bi: teacher nik zati ( emak kepada cucu mak haku! ) hehe
form 5~ bm: cikgu rosmaruni bi : teacher normah! ? cikgu yang diraikan, selamat hari jadi cikgu dan teacher..

mostly aku rasa happy gila gaban, sebab bi aku jadi up sejak akhir-akhir ni or belakangan ini, haha.. thanks teacher.. happy sebab hari ni majlis sambutan hari jadi guru berjalan lancar thanks all, yang terlibat! sampaikan eta aku sempat merasa nasi minyak dan kadang kala lucu bila dia sebut "nasi minjak" hehe, awesome! hhaha dan hari ni, aku belajar lagi, selama ni aku selalu sebut awesome "awsom" but teacher perbetulkan "osem" okay thanks teacher hehe..

okay party start! ingat nak buat video, tapi komputer haprak aku ni, buat hal, biasa la kan, tengah-tengah tahun ni..

okay some pictures shared!
 kawan yang awesome!

 menu! nasi minyak + air sirap! keh keh :)
 shimah buat taw!




 gulai ayam!














 muka stress! sebab? tunggu cikgu ta sampai-sampai, sebabnya dia lapaq!






















 mama dengan anakanda! feberet teacher sayo ni :)





 p/s: hargai guru anda! ingatlah yang tersayang..hehe

that all from me , thank you! if you like do like, and do leave a comment?