Wednesday, June 6, 2012

Cinta Vlog #2

Assalamualaikum

hello and hye to all my dear readers, bebeh-bebeh sekalian, oh today is my owsem day? ops awesome! seriously, today since bangun pepagi dah set in my mind kul 8.30 pm nanti cancel segala perancangan, hahaha.. sebab? in my mind ingat nak duk depan tv tengok "cinta v-log" , hahaha, malang seribu kali malang, my tv not working properly, tv 9, cannot display picture but sound bunyi, rosak ker? tak, cuma buat hal, oh masa tuh serius jiwa tak tenang sudah.. then!

bukak facebook, sedih-sedih la.. then rasa macam nak jerit sekuat hati, tiba-tiba


mak: kenapa tak guna tv online?
me: boleh ke? |cuba reload and bukak line tv online| alhamdulillah terima kasih allah sebab bagi peluang untuk saya tengok penulis blog yang saya minat masuk tv, and i tengok via laptop sambil makan murtabak dan goreng pisang yang aunt belikan,hahahaha

then masa duk tengok tu, sambil phone duk tweet-tweet, owsem! seriosly the movie is very hebat! gara-gara sis maria, saya rela duk depan laptop taw, fan kak maria gitu! hahahaha,sebab?
, saya suka setiap penulisan kak maria, and kak maria jugak pelajar utp and same with along, kihkih(perlu ke?)kak maria is like my sis :) adik saya pon tompang sekaki tengok citer tu, hahaha..  adik cakap, tengok cinta vlog tu pun sebab ada kak maria, hahaha.. at least saya berusaha nak tengok jugak, citer tu, dan akhirnya saya dapat! tq allah, sebab permudahkan kesulitan saya..

alhamdulillah mujur ada tv 9 online

p\s: berusahalah untuk mendapatkan sesuatu, sesungguhnya allah maha mengetahui, dan memahami isi hati hambanya..

Cinta Vlog

Assalamualaikum

aku menaip entry ni , dengan perasaan gembira yang teramat sangat. aku rasa macam nak lompat-lompat naik spring yang budak tadika main tuh.. nak taw kenapa?

oke oke, eksited kemain , sebabnya aku dikejutkan dengan satu berita gembira, idola aku , iaitu orang yang banyak memberi dorongan, serta panduan melalui penulisannya, kak MARIA ELENA, firstly tabek spring sampai 90 darjah, buat kak maria, sebabnya?
 wow beliau membuat penampilan khas, dalam "cinta vlog"

masa aku tertengok ni, seyes rasa macam nak suka deras-deras sebbb happy :)


mula-mula tak kesah sangat, tapi bila si kak nisa kayhttp://nisakay.com, heboh2 kat etry dia, sis maria ada, memang telenggok la aku depan tv, bersama adik aku, kitorang fan maria elena cewah.. mak aku cakap hape " kelas si maria " hehehe,

 ni lar akak blogger yang owsem tu,
 pic curik google :) sorry


saksikan , bermula esok  6 JUN 2012, jam 8.30 malam.

for kak maria : all the best.saya sokong kak maria,,!




 
 
thats all from me!