Saturday, June 9, 2012

What Do You Think?

Assalamualaikum

the title " what do you think? "
please answered okay :)

to my dear readers : what do you think? bad? terible? comel? awesome? sapa cakap tak comey tak nak kawan :)


thats all from me tq :)

HUJUNG CUTI SEKOLAH

Assalamualaikum

hye apa khabar teman-teman? bagaimanakah percutian anda bersama keluarga? pasti seronok kan? hehehe, alhamdulillah cuti-cuti saya diisi dengan pelbagai aktiviti yang berfaedah, besok bagi warganegeri terengganu sudah sekolah, termasuk juga saya, lainlah kalau saya masih di ibu kota bersama ayahanda..

semalam/kelmaren , pada waktu petang, saya dan mak saya ke kedai, lalu apabila pulang dari kedai terlintas nak melihat pak cik husin(jiran), yang keadaannya tidak begitu sehat, gara-gara selepas pulang dari solat isyak di masjid beliau kemalangan dengan haiwan berkeliaran, dan terus, tidak sihat..  selepas beberapa minit pulang dari melihat beliau, beliau telah menghembuskan nafas terakhir, pertama kali saya berhadapan dengan situasi sebegini, alhamdulillah sempat bertemu mata dengan pak cik husin,beliau menghembuskan nafas terakhir pada pukul 7 malam semalam.. al fatihah buat beliau..

okay, selepas kepulangan keluarga angkat saya dari besut ke kuala lumpur, iaitu mama fidah & papa azman serta abang kesayangan saya abang farhan, .. hari ini saya didatangi keluarga dari tawau sabah,  hati terkejut jugak eh? sekolah dah nak bukak dah, masih ada yang datang.. hehe takpe selamat datang :)..

besok pula hari persekolahan bagi saya, saya ingin menebus kembali kesilapan saya dalam pelajaran-pelajaran yang lepas, alhamdulillah result semuanya stabil .. selepas ini kemungkinan jarang saya mengupdate story-story, sebab nak fokus pada spm yang bakal tiba tak lama lagi, hati berkobar-kobar nak jadi seorang peguam yang berjaya, insyaallah, doakan kejayaan saya dalam spm!

salam sayang : carl lesmana/tarmiziani


 adik alya

 sempat amek masa tengah hidang ni, hehe


adik bersama kak nor(keluraga dari tawau)

terima kasih kerana sudi baca, kalau suka like ya! :)