Tuesday, June 12, 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger

Assalamualaikum

hye all, tonight i've join "segemn" anda bagaimana?

Satu segmen mudah buat mereka yang ingin menambah follower dan rakan blogger di dunia blogger Malaysia ini. Tidak kira blogger dah lama, mahupun baru, dialukan untuk join sambil dapat berkenalan dan saling bertukar followers serta trafik..

syarat penyertaan : ?

  • Tempek badge ini dalam entri anda, dan link ke entri ini.
  • Tajuk entri anda: Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger
  • Berikan nama blog anda, link blog anda, bila mula berblogging, kenapa berblogging dan seterusnya siapa idola dan ikutan anda dalam dunia blog.
  • Siap je, terus berikan url entri anda itu di ruangan komen.
  • Andai sudi, jadilah follower blog ini.
  • Anda perlu berbuat demikian sebelum jam 5 petang, 13 Jun 2012.
andai kata andai berminat boleh link terus ke : blog hasrullah 

BLOG NAME : CARL LESMANA
BLOG LINK: http://sayaabel.blogspot.com
MULA BERBLOG : oktober tahun 2011
KENAPA BERBLOGGING? : saya berblog sebab, 
ingin berkongsi serba sedikit, hari-hari yang saya alami,
 serta ingin menambah kenalan dengan berblog.

done join! let's join all!

America Family

Assalamualaikum

hello people how are you all? have a long time, i'm not update my blog, 
today i'm going share my great evening with my eta teachers, it was about yesterday..okay la, saya cakap melayu, nak cakap inggeris pun pandai tapi nak karang ja kurang pandai, hari tu sebelum cuti miss rachael ada promise nak bawak her family come to malaysia, so dia dah buktikan hehehe.. have a great evening with zack and hena? hana? oh sorry , i'm forgot her name, she's same age with me,  tapi dia tak bawak parent dia ke trek kelmaren, oh really owsem, enjoy that day, but seriously i'm really shy, because have another people, from pnz school :) sorry@ hehehehe
to: people who not really understand malay, you can use google translate for read..
okay lah, let's share pictures now!!!!!!!!

people is playing soccer!

permaisuri nur zahirah student with teacher rachael..


adik saya dua orang ni, ternganga kot tengok abang dia, speak english, rilex dik :)




























thats all!

thanks for reading my post! tq