Saturday, June 23, 2012

Menarik Hati

Assalamualaikum

it was about my friend si najwa amira, "mesti korang akan tertanya psaipo tajuk macam tuh ? " weh, bukan saya tertarik pada dia la, dia kawan saya la, hahaha cuma nak describe sikit yang si najwa ni talented dalam bab seni lukis melukis ni, comel dia melukis, well both of her parent pakar bab lukis-lukis ni,  orang seni katakan, so kalau tak ke nasi kemana lagi tumpahnya kuah? kan? hang jangan habak kuah tumpah ke lantai , kang saya cepuk :) hehe gini, tadi masa tunggu teacher datang, saya and kawan check fail seni, dia, fuyoo penuh dengan lukisan yang owsem gitu, sedap mato memandang la wey, hehehe..

 the truth ni semua koleksi kerja khursus psv najwa,

looks like real, walaupun hanya sekadar lukisan,







 



ilham (my bestie) punya lukisan, 


 hidup mesti diteruskan, walaupun kesedihan menimpa diri, kita haruslah bangkit demi mencapai sebuah kejayaan..


Baiknya Tuhan Kita

Assalamualaikum

How good our god? when i cracking my head thinking, what ? want to post today, and i see this! :)

thanks for reading :)