Sunday, July 1, 2012

Mentor-Mentee

Assalamualaikum

apo khabar pembaca setia semua? rindu sama kalian, heee, hari ini baru punya kesempatan waktu update blog , selepas penat menjalani kem 3h2m anjuran Projek Spm sekolah saya.. uh penat , sebab kena stay hostel, alhamdulillah hostel tak jauh dari rumah, so tiap2 hari balik rumah heee.. okey sudah cukup sudah..

hari ini, apa yang berlaku?
please TEKA!!!
heee saya kini sudah ada ibu angkat baru disekolah, uh? apa bendo tuh? mentor mentee la, yang macam mentor 5 tu, :) tapi saya bukan penyanyi tapi pelajar ..heeee. cuba teka siapakah gerangan si ibu saya? 
klu?
  • seorang blogger yang awesome! ( teka)
  • seorang ibu kepada 10 bahagi dua = ? anak :) tambah saya satu heee jk okey..


sebenarnya sebelum ni, masa dulu-dulu cikgu habak ada program mentor mentee, saya dah semat dalam hati and always, inginkan teacher saya ni jadi mentor saya, and bila ada orang tanya,, sapae bakal mentor mung? i answer? = moga-moga teacher noormah! ala teacher yang i update sal birthday dia aritu, lupa la tu? klik sini heee.. tadi masa penyerahan watikah mentor mentee, saya takdelah buat muka eksited kemain sebab saya da tahu yang teacher bakal jadi mentor saya, saya buat muka dono jer :) hehehe btw i'm really happy, thanks god ! saya bersyukur sangat :)




nih la, mama cun sayo heee.. dokla gurau ja, mentor saya la ni, kalu anda seorang betul2 blogger, cuba teka siapakah dia? heee :) = cikgu bi saya la hahahahahaha

thats all from me thanks for reading :)