Friday, July 13, 2012

HKS SMKNS

Assalamualaikum

ehem-ehem! hello and a very good morning to readers, buat apa jek kalian? udah breakfast? heee, okey seperti yang dijanjikan pada entry yang lepas, saya janji nak update sal sambutan hks peringkat sekolah, walaupun hari hks ni, ni hari selasa bersamaan 10 julai, i think this year takdelah owsem sangat, sebab ta banyak gerai, kebanyakkan gerai for this year semuanya pelajar form5 kot yang berniaga, include me! hee! peace x).. 

sempena hks nih juga, agensi syarikat kereta mengadakan boooth "test drive " for nisssan and new saga! hati ni kemain berbara, sebab tak dapat nak test drive, hahaha walaupun diri ini sudah fasih mendrive kereta, hahaha sebab ta dapat bukan hape, saya ta sempat pun pergi kat khemah, test drive tu, sebabnya saya sendiri pun bukak gerai, tapi ta sempat na amek picture banyak sangat, laku we! :) saya and geng also our big tokey ar " madam nik zati" berniaga "apple split" penah makan dok? pelik! hahaha, yang letak chocolate rice +aiskrim +apple + roll (bukan nama sebenar).. pagi tuh semua pelajar dan guru kena senamrobik 1 malaysia tu..

also bank rakyat and hotlink jugak bukak meja, saya rasa la kan, booooth hotlink tulah kot paling ramai student pergi, sebab ada jualan nombor maxis murah serendah rm2, tapi saya ta beli pun sebab nombor hotlink saya dulu youth club plan lebih murah doo! hahaha, sedang pelajar tanya sal nombor, beruk band semua, saya sempat agi gi tanya pak cik tu tentang case for ipad, tapi takdok! kecewa lagi,

tapi hati rasa riang gila, sebab dapat enjoy2 dengan kawan2, serta my lovely adik2, huh yang paling penting, saya rasa gerai saya kot paling untung sekali(angkat bakul sendiri) hahahaaha, then lepas our big tauke kira2, kitorang bergerak ke kfc, !heee :)

 from side atas : masa ni semua pelajar lelaki wajib senamrobik di dewan, tapi aku sengeh2 suka di bilik guru!


 preparation!


 cikgu yus bukak gerai tudung, pepagi lagi penuh gegurl memecah hening pagi ^^


 gambar apple jer sempat snap!





 dorang main pentanque!






 aksi pembunuh misteri? ada gaya tak? hee



























thanks for reading!!