Saturday, July 14, 2012

1st segmen cik hawa pencarian follower

Assalamualaikum

kali ni, carl kena tag untuk join segmen, ececeh kena tag oleh :hidayatul afzam :) btw thanks for tagging me.
okeylah sempena carl dah join nih, meh la kita join ramai2 segmen yang dibikin khas oleh cik hawa..

 
to my owsem members " click on the photo okay "

thanks for reading, 

KUCING

Assalamualaikum

hye to all my handsome and my cantek readers, haa hari ni carl nak update story tentang ? pandang atas! post title hahaha, "kucing" , hari ni bersamaan 14 julai 2012, sabtu meh, kucing rumah saya atau dikenali "putih" atau nama femes dia "fulgoso" selamat melahirkan 6 ekor anak, ececeh geli wey, saya ta minat kucing, tapi adik saya si wahida minat, putih melahirkan anak yang ke lima belas wey! haha lucu lak, rasa tapi adik saya tuh, since kecik minat gila ngan kucing, leh dikatakan fanatik kucing, tapi tidak saya.. heehee, saya geli ngan kucing, sebab first takot kena gigit, kang naya !tapi kelebihan kucing ini kan, dia mempunyai ekor yang bersimpuh gitu, ramai orang mintak tapi berjuta alasan oleh adik saya.. hahaha okeylah , malas tulis panjang-panjang, jom tengok gambar! :)



wahida and i, love this girl very much!!


betapa peritnya seekor ibu nak melahirkan anak, kan? then lepas tu, kucing jaga anak dia dengan penuh kasih sayang, tapi dunia sekarang sudah berbalik, manusia bukan kemain banyak buang bayi, sedangkan manusia berfikiran waras, lainlah kucing ni, btw i'm really touched!


oh mak oi, sayang bebenor putih ni pada bayi dia hahahaha







tahniah putih hahaha

p/s : anda lihat kan betapa kasih nya seekor ibu pada anaknya, begitulah dengan kita seorang manusia, kita haruslah menyanyangi serta melindungi ibu kita dalam segala hal, kerana untuk melahirkan seseorang anak adalah begitu perit, isnyaallah!

thanks for reading :)