Monday, August 6, 2012

Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya

Assalamualaikum

In the name of ALLAH, the most gracious. the most merciful, Bismillahhirahmanirrahim, hello uolls semua, apa khabar, lama dah tak berpoyo-poyo kan, asyik cl update blog sal skema2 jer kan, hee, cl pun ada gak perasan macam ge tulis blog skema nak mati kowt (: hokey dh sudah kita poyo-poyo, kali ni nak habak satu benda eh, cl join segmen ni, by blogger  fara hani, cl dah join, korang pulak macam mana> meh la join ramai-ramai, tengok gempak ke tidak, yang jelas ada gift taw!

korang nak join ? klik pada gambar okey,
pepatah berkata " tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu" dok gitu kawan-kawan?

thanks for reading this post (: