Sunday, September 30, 2012

Mod Merah

Assalamualaikum wbt

Selamat pagi semuanya, hari ni saya akan meninggalkan dunia blog selama beberapa detik, kerana terpaksa menghadiri kem yang bertempat di bukit keluang beach resort, nanti saya updatekan story kelak, btw saya pergi tanpa kerelaan hati, pergi pun semata-mata ingin menjaga perasaan orang-orang yang saya sayangi :)

 masa ni tengah stress, pastu pergi mall lepak :)

new looks of my accesories, cewah bak kata mat saje " warna meroh buat abang maroh " so i have choose the red colour, because ? saya kena berani apabila berhadapan dengan sesuatu perkara.. omg :) bye, see you all after i'm back from the camp :)

















thanks for reading :)

SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING

Assalamualaikum wbt

segmen oh segmen, best jer join segmen :) kali ni by abg e'raz , meh join ramai-ramai :)

http://2.bp.blogspot.com/-UcmU20W1_Sk/T3pjvSKaA6I/AAAAAAAAAZk/XuaoGTRWRK8/s1600/BlogWalking+Eraz+Fadli.jpg
nak join ? klik gambar okay, meh join ramai2 kasi gempak gitu :)

btw i'm done join this segmen, anda bagaimana ? thanks for reading :)


Segmen: Be My Follower by Didiey

Assalamualaikum wbt

Join segmen lagi, jomlah kita join ramai2 :) pastu dapat kenalan baru :)

 
 klik pada gambar okay :)

my follower now : 673 jer :)
target carl : 2 kali ganda ni kot, ? hee makin ramai follower, makin ramai kawan, tak gitu ?
btw thanks to didiey for this segmen :

dah baca? apa lagi, ringankan tangan join segmen ni ramai2 :)