Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Assalamualaikum wbt

Apa khabo semuanya? hah semalam dah join segmen by adam kali ni join segmen by lyssa faizureen pulak dah, haha.. meh join ramai-ramai yang jelasnya, pasti awesome!

Soklan?
Kenapa berblog ? :

Firstly bismillahhirrahmanirrahim, saya berblog pada mulanya kerana tertarik dengan penulisan yang ditulis oleh senior saya, iaitu kak fifiey atau lebih dikenali sebagai Fifiey Lychee Maration, ala yang cantik tertArik kao memang da bomb tu, hehe.. 

Macam mana boleh tertarik ?

Tertarik nak punya blog sendiri lepas sekian lama duk baca blog kak fifiey, then terrrr buat lah blog sendiri, then godek2 tutorial yang dibikin khas oleh kak lyssa sendiri a.k.a lyssa faizureen, yang kiut miut macam peri tuh :)

Tujuan Utama berblog ?

tujuan saya menulis blog adalah semata-mata kerana tertarik, and terasa ingin berkongsi sendiri pengalaman pahit manis dalam ni, alhamdulillah ni lah hasilnya..

Apa yang menarik?

Tak menarik mana pun, ala cuma biasa-biasa aja, blog budak muda cam saya ni apa yang best? haha korang tengok header pun dah ketawa kan? haha, btw saya menulis bukan kerana nama, tapi cuma ingin berkongsi kisah hidup yang penuh liku-liku dan keindahan :)

Sumber inspirasi ?

pada mulanya fifiey lychee maration and maria elena, till now bertambah dah kot idola saya tu, kepada kak mia liana, mak dara, simple@wonderful(blog my mom) and kak lyssa sendiri, 
p/s: link boleh didapatkan di sidebar :)

Thanks for reading, hopefully you'll enjoy reading my post, meh join jugak. .

SEGMEN : JOM BLOGWALKING

Assalamualaikum wbt

Hye semuanya, apa khabar ? mesti korang tertanya-tanya eh ? dah berhabuk kot blog carl lesmana ni ? haha kali ni kita kembali dalam entry segmen yang dibikin khas oleh adamazralicious, hehe meh pakat join segmen ni ramai2 demi meningkatkan follower blog kita, :)



thanks for reading this post :)